გამოყენება:
გამოიყენება ნედლად მოსახმარი ბოსტნეულისა და ხილის, ასევე საკვებთან კონტაქტში მყოფი სამზარეულოს მოწყობილობების ჰიგიენური დასუფთავებისთვის.
აღმოფხვრის ხილსა და ბოსტნეულში ხშირად არსებულ საშიშ მიკროორგანიზმებს, არ ცვლის საკვების გემოსა და სუნს.
ეფექტურია ცივ წყალში და შესაფერისია ბოსტნეულის სარეცხი მანქანებისთვის.
შეიძლება გამოყენებულ იქნეს ხელით რეცხილი ჭურჭლის ჰიგიენისთვის.
გამოყენების ინსტრუქცია:
გარეცხეთ ხილი და ბოსტნეული დიდი რაოდენობით წყლით.
პროდუქტთან მუშაობისას გამოიყენეთ დამცავი აღჭურვილობა.
მოამზადეთ მზა ხსნარი ცივ წყალში: 2 გ/ლ ხილისა და ბოსტნეულის დასაბანად; 1–2 გ/ლ – ხელით რეცხილი ჭურჭლისთვის.
ჩაყარეთ სუფთა პროდუქტი ხსნარში 5–10 წუთით.
გარეცხეთ დიდი რაოდენობით ცივი სასმელი წყლით.
მოიხმარეთ ბოსტნეული მოკლე დროში, რეგულარულად შეცვალეთ სარეცხი წყალი და შეამოწმეთ ქლორის კონცენტრაცია Ecolab-ის ტესტ-ქაღალდით.
ჭურჭლის ჰიგიენური დასუფთავების შემდეგ, მიეცით ჰაერზე გაშრობის საშუალება.